Radyo 45lik

radio-ing.png
Radyo 45lik
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
Loading...

Radyo 45lik Dinle

Radyo 45’lik dinle, canlı yayını Nostalji radyolar arasında en sevilenlerin başında gelen Radyo 45lik buradan canlı ve kesintisiz sizlerle.

Radyo 45’lik
Türkiye’nin nostalji radyosu olarak bilinen Radyo 45’lik; günümüzde hem karasal hem de internet yayını yapmaktadır. Türkiye’nin 81 ilinde de karasal yayın yapan Radyo 45’lik için kendi internet sitelerine giderek burada bulunan frekans adreslerine göz atmalısınız. Bu sayede, kendi şehrinizde hangi frekans üzerinden Radyo 45’lik dinleyebileceğinizi öğrenmiş olursunuz. Buna ek olarak, bu radyo kanalını Youtube üzerinden de canlı olarak dinleyebilirsiniz. Radyo 45’lik hakkında daha çok bilgi almak isteyenlerin Instagram adreslerini takip etmesi doğru olacaktır.
Radyo 45’lik Hangi Özelliklere Sahiptir?
Radyo 45’lik; nostalji radyosu olarak bilinmektedir. 70’lerin, 80’lerin ve 90’ların müziklerini dinlemek adına en uygun adrestir. Erol Evgin, Barış Manço, Cem Karaca, Esmeray, Ertan Anapa gibi 70’lerin ve 80’lerin popüler şarkıcılarının asla eskimeyen şarkılarına ek olarak, 90’lar Türkçe popun unutulmaz isimleri Tarkan, Mustafa Sandal, Sibel Alaş, Gülşen, Ferda Anıl Yarkın gibi isimlerin şarkılarına da bu radyo sayesinde ulaşabilirsiniz.
Nostaljik müzik dinlemek; her zaman değerlidir. Çünkü, bazı müzikler, yıllar geçtikçe değer kazanmaktadır. Günümüz dünyasında kaliteli müzik sayısının bir hayli azaldığı hesap edildiğinde eskilerin kıymetinin anlaşıldığını söyleyebiliriz. Sonuç olarak, Radyo 45’lik, dinleyicilerine sunmuş olduğu birçok alternatif sayesinde istenilen her an ve her yerde dinlenebilme özelliğine sahiptir. İstanbul için 91.2, İzmir için ise 107.0 frekansları üzerinden yayın yapılmaktadır. Bulunduğunuz her ortamın vazgeçilmezi olacak bir radyo kanalıdır.