Ankara Üniversitesi Radyosu

radio-ing.png
Ankara Üniversitesi Radyosu
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
Loading...

Ankara Üniversitesi Radyosu Dinle

Ankara Üniversitesi Radyosu, öğrencilerin seslerini duyurmalarına ve medya dünyasına adım atmalarına olanak sağlayan bir radyo istasyonudur.

Radyo, geniş bir yelpazede içerik sunarak dinleyicilerine zengin bir radyo deneyimi sunmaktadır. Müzik, kültür, sanat, haber, spor ve eğlence gibi konularda programlar yayınlayan radyo, öğrencilerin çeşitli ilgi alanlarına hitap etmektedir.

Ankara Üniversitesi Radyosu’nun öne çıkan özelliklerinden biri, öğrenci katılımıdır. Radyonun tüm programlarında öğrenciler görev almaktadır. Sunuculuk, yapımcılık, program yönetimi gibi görevlerde yer alan öğrenciler, radyonun dinamik yapısına katkıda bulunarak kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.

Ankara Üniversitesi Radyosu, 91.0 FM frekansından Ankara ve çevresinde yayın yapmaktadır. Radyoyu internet üzerinden de dinlemek mümkündür.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi: Türkiye’nin Lider İletişim Fakültesi

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İlef), Türkiye’de iletişim alanında üniversite düzeyinde eğitim veren ilk kurumdur. 1965 yılında UNESCO’nun ve Gazeteciler Cemiyetinin katkılarıyla kurulan Basın Yayın Yüksek Okulu olarak kurulmuş, 1992 yılında ise İletişim Fakültesine dönüştürülmüştür.

İlef, iletişim alanındaki farklı dallarda eğitim veren güçlü bir akademik kadroya sahiptir. Fakültede, radyo, televizyon, sinema, gazetecilik, halkla ilişkiler, reklamcılık ve yeni medya gibi alanlarda eğitim verilmektedir. İlef’in akademik kadrosu, alanında özgün çalışmalar yapan ve uluslararası düzeyde tanınan akademisyenlerden oluşmaktadır.

İlef, yaklaşık 1040 öğrencisi ile Türkiye’nin en büyük iletişim fakültelerinden biridir. Fakültede, hem lisans hem de lisansüstü düzeyde eğitim verilmektedir. İlef’ten her yıl ortalama 150 mezun verilmektedir.

İlef, iletişim alanındaki çalışmalarıyla Türkiye’nin önde gelen fakültelerinden biridir. Fakülte, öğrencilerine sağlam bir iletişim eğitimi vererek, onları iletişim alanındaki mesleklere hazırlamaktadır.